Next Local Marketing Suite

Creëren, beheren en bestellen van marketing uitingen via een geïntegreerde e-commerce oplossing.

 

What’s in it for you

De Marketing Suite betekent voor jou als marketeer (meer) controle over de toepassing van de corporate huisstijl en (meer) tijd en ruimte voor creativiteit. Alle communicatie rondom een campagne gebeurt via het online platform, wat zorgt voor tijdwinst. Door het gebruik van variabele templates en de editor creëert de gebruiker de uiting en zijn extra DTP-kosten verleden tijd. Met de inzet van de Marketing Suite organiseren gebruikers de marketingactiviteiten op momenten dat het hen uitkomt, dus ook buiten openingstijden van het hoofdkantoor om.

 

Contact ons

Templates & toolkits

Het creëren van marketinguitingen voor lokale acties brengt veel extra DTP-kosten met zich mee. In de Marketing Suite werken we met templates die de personalisatie van landelijk naar lokaal overneemt. Hierdoor vervallen de extra DTP-kosten en kan de gebruiker zelf zijn of haar marketinguitingen creëren. Dit bespaart tevens tijd op de marketingafdeling. Door het inzetten van toolkits maken wij met één invuloefening meerdere templates op zodat het bestelproces simpel en snel verloopt.

Editor

De editor geeft gebruikers de mogelijkheid om marketingmaterialen te ontwerpen en te personaliseren. De admin-gebruikers stellen per template in welke objecten een gebruiker mag en kan bewerken. De gebruiker kan vervolgens de aangewezen objecten naar eigen wens aanpassen. Dit personaliseren gaat verder dan het aanpassen van gegevens. Bijvoorbeeld logo’s of tekstvakken zijn uit te breiden en te verplaatsen of de gebruiker voegt elementen toe aan het design. De admin-gebruikers zijn in de editor in control, zij bepalen tot hoever de ‘vrijheid’ van de gebruiker gaat. Met de editor realiseer je vrijheid voor de gebruiker met optimale controle over de huisstijl.

Online advertising

Lokaal inkopen en targetten van online advertising campagnes met, al dan niet door de gebruiker te personaliseren, content.

 

Campagnemanager

Middels een tijdlijn doorloopt een gebruiker het volledige actieplan van een campagne, met minimale tussenkomst van het hoofdkantoor.

 

Statistics

Wij geven je dashboards waarmee je alle relevante informatie vanuit de Marketing Suite analyseert. Analyses waarmee je tot op gebruikersniveau kan managen.

nl_NLNL