Next Retail Suite

Een online tool voor automatische opmaak van POS materiaal.

What’s in it for you

De Next Retail Suite betekent voor jou een kortere doorloop van POS pakketten. Omdat de opmaak online verloopt is minder communicatie nodig en werk je ‘korter op de bal’. De automatische opmaak zorgt voor verlaging van DTP kosten en standaardisatie van de opmaak. Het werken met shop DNA zorgt ervoor dat je de inhoud van de POS pakketten kan toespitsen op bijvoorbeeld het assortiment van een winkel.

 

Neem contact met ons op

 

Automatische opmaak

De Next Retail Suite maakt actiekaarten automatisch op met intelligente InDesign templates. Het wijzigen van uitingen is voor de admin user altijd nog mogelijk. Ook kan de admin user uitingen vervangen door eigen PDF-bestanden te uploaden. De InDesign templates zorgen voor standaardisatie van de huisstijl en de applicatie maakt iedere actiekaart conform de instellingen in de template.

Beheer en controle

Het beheer van POS pakketten ligt in handen van de admin user. De applicatie maakt door middel van een importfunctie een POS pakket en de daarbij behorende promoties aan. Deze promoties zijn weergegeven in een overzichtelijke matrix. In de matrix staan alleen de gewenste formaten. De admin user heeft de mogelijkheid om alle promoties tot in detail te bekijken, wijzigen en/of goed te keuren.

Productie XML

De Productie XML vertaalt jouw POS pakket naar een volledige instructie voor de drukker, inclusief aantallen en adressen.

POS op maat

In de POS op maat module definiëren wij een winkelprofiel waarmee POS pakketten op de situatie in de winkels is afgestemd.

Retaildocs

Met Retaildocs maak je last minute acties en wijzigingen of nabestellingen beschikbaar voor de winkel, ondanks dat het pakket al in productie is.

nl_NLNL